avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua,
As dori sa stiu daca incetarea dintr-o functie in urma cererii de demisie intra in vigoare cu data cererii sau trebuie precizata o perioada de "preaviz". Am depus o cerere de demisie dintr-o functie si mi s-a spus de catre conducerea unitatii (de invatamant) ca trebuie aprobata in Consiliul de Administratie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 2 Iulie 2013
Prin urnmare, nu va sunt incidente prevederile invocate de dvs din codul muncii.

Dvs doriti sa nu mai fiti pastrat in functia de conducere respectiva. prin urmare, revocarea dvs din functie va trebuie aprobata de catre Consiliul de Administratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare b-8 b-8 Demisia este totuna cu incetarea contractului de munca cu acordul partilor? Eu mi-am dat demisia si angajatorul m-a pus sa completez un formular de incetarea ... (vezi toată discuția)
Cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, Am facut o cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor catre conducerea firmei la care lucrez si ei au completat pe ea \"se aproba cu ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata 1916alexandru 1916alexandru Va rog sa imi spuneti daca la un cim pe perioada determinata a fost stipulata si conditia de preaviz angajatul trebuie sa tina cont so de acest lucru in cazul ... (vezi toată discuția)