avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- termen de prescriptie credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- termen de prescriptie credit garantat cu ipoteca

as vrea sa stiu daca prescrierea in termen de 3ani este valabila in cazul in care sa garantat cu ipoteca imobiliara
Cel mai recent răspuns: mmmm75 , utilizator 15:59, 2 Iulie 2013
creditorul a demarat executarea silita in 2012 iar eu am castigat in instanta perimarea executarii dar nu stiam daca pot invoca prescrierea executarii.Deci nu am nici o sansa?
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2013
mmmm75, utilizator
Ok. Nu ati facut decat sa anulati executarea inceputa. Vor incepe una noua, sunt inca in termen.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere executare silita Catherina Catherina Buna ziua , am castigat in instanta un proces cu banca .Adica mai exact un contract de credit cu ipoteca s-a constatat ca s-a prescris si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare intrerupe termenul de prescriptie? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Daca s-a initiat, prin somatie si proces verbal de cheltuieli ale executorului, o executare silita imobiliara pe care am contestat-o in termen ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita credit ipotecar dacianloi dacianloi Buna ziua, In anul 2005 am contractat un credit ipotecar. Intrind in incapacitate de plata am fost nevoit sa intrerup plata ratelor. Ultima plata a fost ... (vezi toată discuția)