avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere custodie copil

buna ziua.sunt o mama singura care ar vrea sa inceapa un proces pentru obtinerea custodiei fetitei mele in varsta de 3 anisori.este trecuta pe numele fostului meu concubin.el a parasit locuinta in care stateam cand fetita avea 4 luni.de atunci a dat dovada de lipsa de interes in cresterea ei.este un barbat alcolic care provine dintr-o familie dezorganizata.vreau sa stiu care sunt sansele de castig al procesului.as dori sa nu aiba dreptul de a o lua la el si sa nu o poata vizita decat in prezenta mea.va multumesc.
Cred ca ar trebui sa detaliati situatia concreta, cu amanunte, unui avocat. Dar din cele cateva cuvinte expuse aici, eu nu vad temeiuri reale de a exercita numai dv. autoritatea parinteasca si nici de a i se nega tatalui luarea copilului la el.

Exista cateva argumente pro si cateva contra privitor la inceperea unui astfel de dosar si cred ca ar trebui sa le intelegeti pe fiecare in parte, sa decideti ce riscuri va asumati si in ce masura vreti sau nu sa continuati vreun demers.
Nu luati decizii in necunostinta de cauza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie unica anonimdel anonimdel buna seara.am o fetita de 3 ani si as vrea custodia unica a fetitei deoarece tatal este un om violent,vine acasa de multe ori baut si incepe cearta si de cele ... (vezi toată discuția)
Divort francesca2 francesca2 buna as avea si eu o intrebare, sotul bea in fiecare zi,ne certam in fiecare zi. nu este inca agresiv fizic doar verbal avem o fetita de 1 an si suntem ... (vezi toată discuția)
Concubinaj, despartire, situatie minor Anyta20 Anyta20 Buna seara ..sunt mamica unui baietel de 1 ani si 4 luni...sunt de 2 ani intr-o relatie cu tatal copilului,nu suntem casatoriti...ce se intampla dak ne ... (vezi toată discuția)