lucrez la o firma iar angajatorul nu m-a pus sa semnez state de plata..pot face plangere pentru asta?? desi io am luat banii dar nu pe toti..daca fac plangere il obliga pe angajator sa imi dea toti banii daca nu am semnat statele ?? ce se intampla???
EU VREAU SA PLEC IN ALT ORAS SI SA MA ANGAJEZ IN 3 ZILE M-AU CHEMAT ACOLO IAR ANGAJATORUL NU VREA SA IMI DEA DRUMUL DECAT DUPA 15 ZILE K SA PIERD ACOLO..VROIAM SA FIE UN FEL DE SANTAJ ,, CA SA MA LASE ..SA PLEC
Drepturile salariale va sunt virate pe card sau le luati cu bani cash (in mana)?
Daca drepturile salariale va sunt virate pe card atunci nu este necesara semnarea statelor de plata intrucat angajatorul poate face dovada ca v-a platit drepturile salariale.
Daca banii ii luati de obicei in mana atunci statul de plata trebuie semnat pentru a se dovedii existenta platii.
Pentru a vedea cati bani aveti de luat angajatorul poate sa va de un fluturas de salariu.
Puteti renunta la preavizul de 15 zile prin faptul ca nu va mai prezentati pur si simplu la servici cu riscul de a va inceta c.i.m. ca sanctiune disciplinara.
da banii ii iau in mana si nu semnez state de plata..dar daca mentinez ca nu am semnat state de plata sau mentionez in demisie k nu mi s-a acordat pauze de masa atunci nu pica din start preavizul pentru ca nu a respectat angajatorul sa imi dea pauze?? si daca plec...cum plec asa fara sa semnez nimik?? daca ma trezez k imi zice k am iesit lipsa??