buna ziua ,as dorii sa stiu daca poti sa vinzi pamant fara ca sa ii faci masuratoare ,pt ca bunicul meu a vandut acum 10 ani o bucata de teren uni afacerist ,fara ca sa il masoare la fata locului si acum dupa atata timp a venit sa-l masoare ,problema este ca bunicul meu nu e de accord acum pe unde vine hotarul el sustine ca nu i-a dat pana acolo ci mai putin cu 15 m front stradal noi mai putem face ceva , mentionez ca atunci cand l-a vandut noi nu am fost de fata la notar,putea sa-l insele zic,si el sa semneze pt ca are si o problema la un ochi si nu vede prea bine mai putem rezolvaa ceva ?multumesc
au fost de accord cu o anumita suprafata si in acte s-a scris alta, cum v-am zis bunicul are o problema la un ochi si nu vede bine i s-a citit dar, ce s-a scris nu corespunde l-a inselat pe fata se mai poate ataca acest act daca scot un certificat med. ca nu vede si a fost mintit in leg. cu suprafata vanduta
Dupa cum v-am mai spus, este destul de greu sa atacati un act autentic, sfatul meu este sa discutati cu cumparatorul si sa incercati sa remediati oarecum situatia pe cale amiabila.In situatia prezentata, este cam greu ca instanta sa va dea castig de cauza.
Speta
luiza1079
buna! ma poate ajuta cineva cu un sfat?
situatia este urmatoarea: A cumpara de la B un spatiu comercial in suprafata de 200 m.p..
tot A cumpara de la C un ... (vezi toată discuția)