Telefonul mobil poate sa si filmeze - ar trebui sa stiti. Cum o vedeti filmati. La fel si prietenul. Chiar si daca nu merge va faceti ca o filmati si ii spuneti acest lucru, dar e mai bine sa mearga.
Ceea ce face ea nu constituie infractiune ci contraventie.
Politia ii poate aplica amenda.
Trebuie obtinuta o hotarare civila pentru a nu se mai apropia.
Nu exista alta varianta viabila.
Nu prezinta nicio relevanta juridica daca se plateste sau nu pensie de intretinere.
De unde stie nr de telefon al prietenului dvs. daca nu i l-a dat el? Incepeti prin schimbarea numarului de telefon, apoi sa faceti plangere si sa cereti un ordin de restrictie impotriva individei, daca va hartuieste....Insa, nu cumva prietenul dvs. trebuie sa ii plateasca pensie de intretinere pentru copil si uita acest lucru? In tot cazul, individa nu are temei legal sa va hartuiasca....Daca aveti ordin de restrictie atunci sunati la politia de care apartineti...La 112 cand sunati, acestia se prezinta doar pentru urgente, iar in situatia in care nu este urgenta se poate sa va amendeze....o lege ciudata aplicata de militieni ciudati....in detrimentul contribuabilului....dar asta e alt subiect...Succes.
In primul rand el este la zi cu pensia alimentara, iar copilul il vede 2 weekend-uri pe luna, dar si aici intervine ea, doar in prezenta ei unde vrea ea, altfel nu il da. Ii spune sa renunte la mine ca altfel nu-si mai vede copilu niciodata, sa se impace cu ea etc.
Numarul de telefon il afla de la elevi, el e instructor auto, si-a schimbat nr de telefon de n ori da face in asa fel incat il afla.
Eu am certificat medico legal, pentru ca ea a sarit la bataie si am ajuns plina de sange.
Vine la locul de munca la amandoi, face scandal. Am vorbit cu parintii acesteia si au zis ca "stim, este putin nebuna, ziceti si voi ca ea". Ce sa zic?
Pe baiatul cu care a fost inaintea prietenului meu, la fel in hartuia, pana a ajuns sa-si ia campii si-a schimbat si locu de munca si locuinta si s-a facut pierdut.
De lucrat, din cate am inteles ea lucreaza pe la primarie, si nu ar fi de mirare pentru ca stie prea multe adresa parintilor mei (pe care ia si vizitat de multe ori), unde lucrez ce facultate am si etc. Daca are pe cineva in spate ma astept la multe din partea ei...
Poate ar trebui sa astept sa ma omoare ca sa faca politia ceva.
Ea, il vrea inapoi cu orice pret, fie cu ea fie singur toata viata. Asa a invatat la facultatea de psihologie pe care zice ca o are, daca ai un copil cu una, trebuie sa ramai cu aia, indiferent daca se inteleg sau nu.