avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu crestere copil

Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan?
Cel mai recent răspuns: Ilonamax , utilizator 11:51, 21 Iulie 2013
Lichidarea a fost fara lichidator....eu am depus pentru prelungire ccc cu copia certificatului de radiere. Exista posibilitatea sa intampin probleme din cauza modului de desfasurare a dizolvarii si lichidarii firmei? Multumesc
1. Nu are nici o legatura radierea firmei cu concediul de crestere a copilului (CCC).

2. Dvs. mergeti sa va inregistrati la Agentia de Somaj.
Multumesc mult. O zi placuta va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Continuare concediu de crestere copil diana16_ela diana16_ela buna. trebuie sa fac dosarul pt continuarea concediului de crestere a copilului (de la 2-3 ani) si nu stiu ce trebuie sa contina. momentan astept eliberarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie morenacsakanyi morenacsakanyi copilul meu are doar 10 luni dar este bolnav de tahicardie paroxistica supraventriculara, eu am concediu de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani dar as ... (vezi toată discuția)