avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de munca

Buna ziua,

ma adresez d-voastra pentru un prieten, care a lucrat la o firma de constructii, el a fost angajat 3 luni de zile (contract pe termen limitat) din noiembrie 2012 - ianuarie 2013, acesta s-a angajat cu gradul 3 de munca pe acte, adica 4 ore pe zi, pentru ca era pensionat, cu toate ca a muncit 8-9 ore (fiind platit normal), si ore suplimentare.

seful nu i-a mai prelungit contractul de munca, si a lucrat din ianuarie 2013 - iunie 2013, la "negru", de sarbatori am avut libere, iar zilele dintre sarbatori i s-au redus din concediu.

ulterior el si-a dat demisia in (iunie 2013) si vrea sa-si ceara banii pe concediu de odihna din urma, are vreo sansa, sau nu?
Cel mai recent răspuns: gabriel1950 , utilizator 18:44, 17 Iulie 2013
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru concediu de odihna razvancococi razvancococi Buna ziua Lucrez la o firma de paza din anul 2012 luna februarie si am o intrebare privitoare la drepturile privind concediul de odihna, in anul 2012, nu am ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu andrei.and andrei.and buna seara imi cer scuze de deranj ma puteti ajuta cu o problema ??? .. cu un calcul pentru concediu ... sa va explic am lucrat SC XXX SRL din data de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)