avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Falsificare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Falsificare contract de munca

Buna ziua,

Am primit de curand o decizie de returnare a indemnizatiei de crestere copil, eu stiind totul in regula am facut sapaturi. Am descoperit ca eu figurez cu venituri de aproximativ 800lei lunar pe toata perioada indemnizatiei in conditiile in care eu nu am semnat in viata mea un contract de munca cu acea firma si nici nu am primit vreun ban.Nu mi se pare corect sa returnez eu acei 20.000 lei (cuantumul indemnizatiei primite).Cum sa procedez in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 18 Iulie 2013
Exista vreo metoda de sesizare online a ITM-ului implicit plata online a serviciilor furnizate?
Programul ITM e cam scurt pentru cum lucrez eu si mi-ar fi fost usor sa rezolv sesizarea si eventual plata online.
Orice ITM din tara are posibilitatea de a fi sesizat online.
Despre ce ITM ar fi vorba, astfel incat sa va putem furniza informatiile corecte?
E vorba de ITM Bucuresti. Am intrat pe site-ul lor dar nu am gasit o adresa la care sa trimit cererea pentru extrasul din Revisal. Va multumesc mult!
Solicitarea se poate trimite
[ link extern ]

sau

Email:itmbucuresti@itmbucuresti.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere loredana17 loredana17 buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari: 1. am nascut in nov 2010 si am solicitat in februarie 2011 ajutorul de nastere, prin adresa trimisa prin posta cu ... (vezi toată discuția)
Codul muncii ghe_o ghe_o Am semnat un contract de munca cu o firma de paza din Bucuresti inceput in luna aprilie a.c. acum cu 1.09. va inceta contractul cu beneficiarul dar nu asta ... (vezi toată discuția)
Sesizare la inspectoratul teritorial de munca Sophia1975 Sophia1975 O reclamație la Inspectoratul Teritorial de Munca se poate depune online? Nu doresc s-o fac anonimă, mi-am și anunțat angajatorul că am s-o fac și tot nu ... (vezi toată discuția)