Am o angajata care a solicitat concediul mentionat in titlu.
Este corect daca ii intocmesc o decizie de incetare a suspendarii pentru CIC incepand cu anumita zi (1 August) si incepand cu aceeiasi zi il suspend din nou pentru concediu fara plata mentionat (asa este si solicitarea dansei).
A doua problema, va rog: in Revisal, ce temei legal sa aleg pentru aceasta a doua suspendare din optiunile prezente acolo?
As avea o intrebare in continuarea discutiei de mai sus.
Dupa scurgerea a 11 luni de CIC, pe cand trebuia sa se intoarca la serviciu, angajata noastra a solicitat concediu fara plata conform art.6 din OUG 111/2010.
Acum efectuaza acest concediu fara plata.
Intrebarea mea este: cand este obligata sa se intoarca la serviciu? Cand implineste copilul 2 ani (urmatoarea zi) sau cu 1 luna inainte, tinand cont ca tatal nu doreste sa opteze pentru cea de-a 12 luna de CIC, desi indeplineste conditiile?
Da insa cum angajata nu a venit la serviciu in anul in care a expirat CCC ci a mai solicitat inca un an, luna aceea pe care trebuia sa si-o ia tatal, ce se intampla cu ea? Nu s-a luat in anul in care a expirat CCC, dupa cum ziceam ci la momentul in care se implineau cele 11 luni si angajata trebuia sa se intoarca la birou (nu stiu daca tatal intentiona sau nu sa foloseasca luna respectiva), a facut cerere pentru CFP.
Nu inteleg unde a disparut luna respectiva...
Celelate angajate, care nu au solicitat si CFP au stat cu 1 luna in minusn. Angajata in cauza sta 1 an acasa + luna ramasa de anul trecut.