avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penel pentru inselarea unui angajator ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penel pentru inselarea unui angajator (hipermerket)

Va rog ajutati-ma cu cateva raspunsuri daca se poate..Am un frate care are 19 ani ce a savarsit o fapta nu tocmai de admirat : fiind angajat al unui hipermarket din bucuresti, intr-o zi a trecut pe la casa unde scana el un prieten cu cateva produse si ce s-a gandit el sa nu ii scaneze toate produsele ;bineinteles ca a fost descoperit de conducerea magazinului a fost chemata politia , a dat declaratie si-a recunoscut fapta ,a platit valoarea acelor produse nescanate ( 250 roni) ;
A fost obligat sa-si de-a demisia iar acum, dupa 2 luni ia veni o citatie. Trebuie sa se prezinte la sectia de politie nr.11 pe data de 23.03.
Dosar penal stiu ca i s-a intocmit , dar vreau sa stiu ce i s-ar putea intampla in cel mai rau caz si ce ar trebuii sa facem.
Cat il va urmarii aceasta fapta ,acest dosar penal?
Cel mai recent răspuns: mika_ela2006 , utilizator 20:46, 16 Martie 2009
Nu inteleg intrebarea? Ma intrebati daca a fost implicat si el?in acea zi a dat la politie si prietenul lui o declaratie doar atat.Acesta nu a primit nici o citatie, nimic...
Prezenta avocatului este inperios necesara.Inca se fac cercetari. De aceia am intrbat de calitatea prietenului care a luat produsele. Organele de politie se vor pronunta si cu privire la acesta. Succes.

Detectin Particular FILIP STELIAN
Am aflat ca l-a ceva timp de cand s-a intamplat fapta ,prietenul lui a fost chemat la sectie telefonic,dar nu s-a prezentat ,iar citatie prin posta nu i-a venit ,credeti ca ar ajuta cu ceva daca va merge si prietenul la sectie lui la data cand este citat fratele meu?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Din punctul meu de vedere,asa cum sa prezemtat speta,prietenul va avea calitate procesuala in cauza.Daca a fost in intelegere este o situate,daca nu,este alta. Nu dispun de toate datele pentru a da exprima o parere. Consultind un avocat,se vor lamuri toate.Succes.
Multumesc!
Cu siguranta daca as fi avut un avocat mi-ar fi raspuns la toate intrebarie...dar partea rea este ca nu stiu daca ne vom permite un avocat...:(...vom merge pe data de 23.03 sa vedem ce ne spune la politie ,apoi daca trebuie neaparat ....vom angaja si un avocat...:(.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare prin efractie panseluta29 panseluta29 buna ziua! fostul meu sot a intrat prin efractie pe propietatea parintilor mei ( a sarit peste gard in curte noaptea dupa ora 22), unde locuiesc si eu, fiind ... (vezi toată discuția)
Furt din magazine.......amnda penala sau inchisoare ContSters196623 ContSters196623 Buna ziua Sunt din timisoara si as dori daca se poate sa imi dati simie niste sfaturi. Am comis un furt dintr-un hipermarket, nu sunt foarte incantat sa va ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermarchet? ce pot sa fac? Tastatura Tastatura Acum 2 luni am mers in carrefour cu un grup de prieteni am facut cumparaturi pt munte, si mi-am luat si o geaca. cand am trecut la casa cu acele cumparaturi ... (vezi toată discuția)