avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare carte de identitate dupa casatorie in regim ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare carte de identitate dupa casatorie in regim de urgenta

Miercuri voi avea cununia civila si sambata trebuie sa plecam din tara. Nu stiu cum trebuie sa procedez sa schimb cartea de identitate cat mai repede dupa casatorie ca sa pot pleca. Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:37, 27 Iulie 2013
In eventualitatea in care ii taie coltul cartii de identitate!
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
CLASOR CONSULT, Consilier juridic
Presupunand ca ar gasi un notar sa ii faca copie legalizata la CI, nu ar putea iesi cu ea din tara - daca de-asta i-ati spus sa o faca.
:offtopic:
Puteti citi aici o discutie despre legalizarea cartilor de identitate:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul sotilor pe cartea de identitate TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.in 2009 m-am casatorit in tara dar pt ca trebuia sa plecam in afara tarii ca altfel pierdeam serviciul si eu si sotul meu,nu am avut timp sa schimb ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)