avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi banesti pierdute?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi banesti pierdute?

Buna ziua.
am si eu nevoie de o informatie .
Tatal meu a lucrat in cadrul Hidroelectrica timp de 29 de ani,spun ca a lucrat deoarece el a incetat din viata in 2011.Acum cateva luni am fost anuntati de catre cineva din cadrul Sindicatului de faptul ca tata va primi niste bani ca urmare a castigarii unui litigiu de munca castigat de catre Sindicat . Urma sa beneficieze de acest bani angajatii ce in perioada 2006-2007 figurau ca si angajati ai Hidroelectrica.Astazi ne-au anuntat ca tata a fost singura persoana caruia nu i s-a acordat acest drept,deoarece semnatura lui nu apare intr-un tabel intocmit in august 2011(tata a murit in februarie 2011) si ca le pare rau de acesta eroare dar nu se mai poate face nimic.Pe noi nu ne-a anuntat nimeni de faptul ca ar fi trebuit sa fie semnata vreo hartie la acea vreme ,adica in august 2011.
Faptul ca tata nu mai este in viata ii anuleaza dreptul de a beneficia si el de acei bani?Ce drum ar trebui sa urmez pentru a nu lasa lucrurile asa,deoarece au spus clar ca beneficiaza de bani toti angajatii perioadei 2006-2007,iar tata lucra la acea vreme.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ralu1981 , utilizator 20:29, 24 Iulie 2013
Atunci este greseala lor deoarece nimeni nu ne-a cautat sa discute cu noi acesta situatie.Pot inainta vreun demers in instanta?multumesc.
Nu vad ce demers juridic ati putea face. Incercati sa obtineti acea hotarare judecatoreasca si sa vedeti dosarul litigiului. Poate tatal dvs apare in acel tabel, iar sindicatul nu vrea sa va spuna .
multumesc pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare hotarare judecatoreasca nicos00 nicos00 buna ziua! sunt functionar public si impreuna cu sindicatul am castigat un proces pt plata zilelor de repaus saptamanal pt anii 2009-2010, proces deshis in ... (vezi toată discuția)
Litigiu drepturi salariale IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Societatea la care am lucrat a intrat in insolventa acum cativa ani.Administratorul judiciar a procedat la inscrierea mea in tabelul definitiv rectificat ... (vezi toată discuția)
Daune morale yuhy yuhy buna ziua..am o intrebare si sper sa ma lamuriti intr-o problema..exista vreo sansa de a castiga un proces pe care tatal meu ar dori sa-l intenteze surorii ... (vezi toată discuția)