avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Formular 106 angajata gravida!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Formular 106 angajata gravida!

Buna ziua,

Avem o salariata (bulgar) insarcinata, care are certificat de inregistrare in Romania (CNP RO), salariata face naveta Bulgaria-Romania, institutia se afla la granita, domiciliul ei fiind in Bulgaria. Am formulat o cerere prin care le solicitam celor de la C..S sa elibereze un formular E106, ca bulgaroaica noastra sa nasca in Bulgaria (in Romania nu vrea), cei de la C..S a spus ca in cazul ei nu se aplica (conform reg. CEE 1408/71). Va rog sa ma ajutati! (eu am inteles ca ar trebuii sa i se acorde) X-(
corect, statul competent - cel in care cotizeaza (unde este angajat) si resedinta in alt stat!
Si ea daca lucreaza in Romania se supune legislatie europene si romane, si prin E106 ar trebuie sa beneficieze de asigurare medicala in Bulgaria chiar daca cotizeaza in Romania. Corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular e106 Dinush Dinush Va rog sa ma ajutati si pe mine cu procedurile pentru eliberarea formularului E106. Actele necesare. Daca sediul firmei este intr-un oras, iar salariatul va ... (vezi toată discuția)
Formular e-106 Pitiku Pitiku Buna ziua, as avea si eu o intrebare la dumneavoastra daca ma poate ajuta cineva.Sper ca am postat acolo unde trebuie. Eu lucrez pe vase de croaziera,la o ... (vezi toată discuția)
Formularul e104 pavelescu25 pavelescu25 Sunt pensionar la limita de varsta cu decizie din anul 1993 . De o luna sunt plecat in Austria, impreuna cu sotia , tot pensionara la limita de varsta , la ... (vezi toată discuția)