avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare sume restante la întreținere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare sume restante la întreținere

Buna seara.
am o mare rugaminte: mă poate ajuta cineva cu un model de plângere civilă pentru cazul in care un locatari a vândut apartamentul si nu si-a achitat restantele la întreținere?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: martady , utilizator 23:48, 26 Iulie 2013
buna ziua
referitor la cazul prezentat ma poate ajuta cineva cu un model de plangere civila pentru a fi depusa la judecatoriecu scopul de a intrrupe prescriptia?
va mutumesc
Nu plangere civila!
Luati legatura cu un avocat sa intocmeasca o actiune la Judecatoria de care apartineti.
Ok, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume lipsa de la administratorul de bloc martady martady Buna ziua, Va rog sa mă ajutati cu câteva informații: Anul trecut in Septembrie s-a constatat ca adm. de bloc are o lipsa in gestiune de 9000 de RON, ... (vezi toată discuția)
Temei legal ptr. solicitare locatar informatii penalizari si restante de la radet si apa nova zawitzky zawitzky Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 34 apartamente care din 2008 nu are nici asociatie de locatari nici de proprietari, neexistand comitet si presedinte. ... (vezi toată discuția)
Desprindere scara din asociatie de proprietari lt lt Buna ziua, Am o intrebare legata de desprinderea unei scari dintr-o asociatie de proprietari cu datorii mari la furnizori. Locuiesc intr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)