avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Intrebare despre o firma aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Intrebare despre o firma aflata in insolventa

Am o firma care are un apartament cumparat impreuna cu sotia si acum suntem in divort .Firma este in insolventa ceruta de catre finante ce se poate face ca sa nu raminem fara apartament multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 13:16, 29 Iulie 2013
Veniti cu elemente noi de fiecare data. In situatia asta nimeni nu va poate raspunde exact.
Ca sa salvati apartamentul este io singura cale, sa platiti datoriile la Finante, pentru care s-a instituit sechestrul, altfel... il pierdeti.
Apartamentul este bunul societatii aflate in faliment si va fi valorificat pentru recuperarea debitelor inregistrare in tabelul creantelor. Faptul ca banca nu mai are creante garantate cu apartamentul atunci nu va figura in tabel cu careanta garantata, astfel ca dupa vanzarea acestuia banii obtinuti vor acoperii celelalte creante.
Intr-un singur mod se poate salva apartamentul, si anume prin acoperirea sumelor datorate din valorificarea altor bunuri ale societatii, astfel apartamentul nevandut ar revenii, la inchiderea procedurii, actionarilor societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? ioniver ioniver In anul 2008 am preluat o firma in care sunt administrator, iar sotul meu este asociat. Din august 2008 firma nu a mai avut activitate,dar are un credit ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator societate viorelh viorelh Buna ziua, Se poate pune ajunge la sechestru pe bunurile unui administrator de sociatate, mai exact sechestru pe un un imobil la care respectivul ... (vezi toată discuția)
Restante salariati firma insolventa andreiadrian1965 andreiadrian1965 1) Societatea este in insolventa, din ian.2013,principalul creditor este banca, ce are si ipoteca la creditele acordate.La acest moment sunt restante salariale ... (vezi toată discuția)