avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita in UE
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita in UE

Buna ziua,
daca in cazul unei executari silite(credit ipotecar) as pleca in alta tara membra UE si as lucra cu acte in regula pot fii gasit si sa imi puna poprire?
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
FFLORIN1976, utilizator

Nu am castigat nimic din accesarea creditului , din contra , pana acum am platit foarte multi bani si voi ramane cu ..nimic , ba chiar datoare pe viata
Momentan inca platesc cu foarte mare greu acest credit ipotecar si nu am intentia de a fenta banca , platesc de aproape 7 ani rate din ce in ce mai mari ( aprox 3500 ron - credit in franci elvetieni ) , mi-am vandut si singurul bun pe care il mai aveam - un teren , pentru achitarea ratelor , eu spre deosebire de altii chiar imi doresc sa pot plati si sa nu pierd casa !
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante banca CARMENUTZA67 CARMENUTZA67 Buna ziua.Am un credit ipotecar la care sunt girant platitor.De ceva timp sunt in imposibilitate de a plati rata si am primit somatie de la o firma de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata unui credit de nevoi personale fara garantie radupe radupe Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale fara garantie,pe care,din mai multe motive,nu am reusit sa-l mai achit. Banca,cum era de asteptat,a ... (vezi toată discuția)
E posibila executarea altor bunuri decat imobilul ipotecat? ancristida ancristida Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)