ioanbutariu a scris:
roxana.stefania a scris:
ioanbutariu a scris:
Pana una alta speram ca pe acest forum cineva experimentat in domeniu sa ma ajute cu informatii exacte pe care sa i le servesc directorului financiar al clientului in cazul in care am dreptate, astfel incat sa-mi incasez banii pana vineri
D-voastra aveti impresia ca nu sunt experimentat, pt ca am o parere diferita. Asta e copilarie. Eu va spuneam din experinta, si lucrez de 13 in domeniu, ce am patit cu anumite rapoarte la care ANAF a cerut stampila si semnatura. D-voastra faceti cum credeti. Eu decat sa contest PV control ANAF sau sa merg in instanta, e mai ieftin sa cer stampilarea. Eu recomand clientilor ce solicita si ANAF.
n-am zis ca nu aveti experienta. am folosit "speram" la trecut , fara caciulita la "a" in sensul ca momentan avocatul nu ma poate ajuta si pana ne intoarcem fiecare in tara am deschis acest topic in speranta de a ma ajuta cineva. Am facut referire la gandul meu din momentul in care am deschis topicul si nu am zis "sper ca in continuare cineva mai experimentat sa-mi ofere un raspuns"
Nu-mi permit sa fac afirmatii despre cineva cat timp nu-l cunosc.
E drept ca raspunsul dvs ma nemultumeste asteptarile mele fiind de genul "prin actul normativ X, nr Y, art Z, ANAF solicita/nu solicita stampila pe raport"; dar asta nu inseamna ca neg experienta dvs in domeniu.
Personal consider stampilarea oricaror hartii o practica perpetuata de peste 23 de ani, fara a fi impusa de vreun act normativ, iar daca anumiti inspectori ANAF solicita asta nu inseamna neaparat ca ceea ce spun ei are caracter general obligatoriu.
O sa merg in instanta daca voi gasi documentul prin care pot demonstra ca nu e obligatorie stampilarea si bineinteles daca nu voi gasi intelegere nici dupa ce i-l voi servi respectivului director financiar. Mi se pare mai ieftin sa cheltui o data cateva sute de lei cu tribunalul decat sa cheltui saptamanal cu expedierea unor hartii de prin cine stie ce colturi ale lumii, sau sa angajez o persoana care sa se ocupe expres de treaba asta in lipsa mea. Pe de alta parte cred ca se poate evita un proces verbal si implicit contestarea acestuia daca la controlul Anaf i se serveste inspectorului respectivul act normativ