avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

tentativa idonee poate fi

a.numai o tentativa perfecta
b.numai o tentativa imperfecta
c.fie o tentativa perfecta,fie o tentativa imperfecta

barem c
mirei2012 a scris:

mirei2012 a scris:

Mai pun una si ma duc...unde-o-i vedea cu ochii

In cazul in care AC a fost exercitata de procuror p.civ. poate cere la inst civ:

a) diferenta de prejudiciu, doar pt prejudiciul nascut sau descoperit dupa constituirea ca p.civ

b) rep prej moral daca are probe noi ca s-a descoperit si un astfel de prej , pe langa cel mat reparat de inst civ

c) acordarea unei dif de prej fara nicio o lata conditie

barem b

a) nu e ok pentru ca are "doar pentru" ?
Sandy, nu e nevoie sa iti ceri scuze, nu ai facut ceva intentionat, iar cu formalismul excesiv eu nu sunt de acord. Trebuie doar sa scrii exact ce vrei sa exprimi, altfel se inteleg tot felul de minuni. Gata, sa ne intoarcem la oile noastre ca ne cearta moderatorul acusi. :)
Doamne, Nono, tu esti? :) Nu te mai vede omul cu lunile! Vrei sa fii primul intrat? :tooth:
la ,,a,,nu e necesara constituirea de parte civ,se exercita din of.....
eu am ales ,,a,,prin excludere
la,,b,, impune o coditie gresita ,,probe noi,,(daca)
MU scrie ca pot fi folosite probele din pr penal....:-/

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)