avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Cristian, pt b s-a avut in vedere art 27 al 5, care se refera expres la probe noi.

a nu e pt ca spune "doar"
Ice Hellene a scris:

Cristian, pt b s-a avut in vedere art 27 al 5, care se refera expres la probe noi.

mersi.....:)
Ice Hellene a scris:

Doamne, Nono, tu esti? :) Nu te mai vede omul cu lunile! Vrei sa fii primul intrat? :tooth:

Salutari tuturor!
Va urmaresc si va invidiez...inseamna ca stiti bine materia de vreme ce stati pe grile:P
Eu ma chinui sa memorez interminabilele detalii si cifre.....ma apuca groaza ca nu-s in stare sa le retin pe toate..

Ce glumet esti, Nono! Nu cred ca e cineva care stie pe de rost totul...la examen e si cum ti-e norocul...sa cazi pe ce ai retinut mai bine.
Spor si succes...sa ne auzim fericiti dupa examen, daca nu te mai vdm pe forum! :)
cristian i a scris:

Ice Hellene a scris:

mersi.....:)

Npc! Cred ca MU se refera la art 26 al 3, doar ca e vb chiar despre prejudiciul initial. Stiam ca am citit pe undeva ce zici tu, dar nu gaseam... :)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)