avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Adi, nu e bine, eu spun din experienta...am insistat pe furt si omor, iar la examen am gresit vreo 6 grile pe infr pe care le citisem o data...
Si infr de fals sunt grele... :hammer:
Ice Hellene a scris:

Adi, nu e bine, eu spun din experienta...am insistat pe furt si omor, iar la examen am gresit vreo 6 grile pe infr pe care le citisem o data...

da, stiu ca asa e, dar cine mai are minte si pentru acele infractiuni ?
Eu n-am inteles de ce ne-au dat atatea infr. de invatat. Sunt de acord ca cele importante trebuie stiute, dar restul le putem invata si din mers in timpul anilor de studii si totodata din practica se mai invata.
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2014
adi_09, utilizator
are dreptate. eu anul trecut din 28 gresite, juma au fost la penal. si credeam ca stiam cel mai bine penalul.
Hellene, chiar sunt mici infractiunile alea ;) E una singura in solomon...banala.

In cazul infractiunii de violare a sediului profesional:

a)subiect pasiv este intotdeauna o persoana juridica
b)nu se poate retine daca faptuitorul patrunde fara drept in curtea unei tipografii
c)obiectul material nu poate consta in sediul unei societati comerciale
d)se poate retine in concurs cu uzurpare de calitati oficiale
e)se poate savarsi prin patrunderea faa drept intr un sediu secundar al unei persoane juridice
f)salariatul unei persoane juridice nu poate fi niciodata subiect activ daca patrunde in sediul acesteia
g)impacarea partilor nu inlatura raspunderea penala.

:training:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)