mirei2012 a scris:
tedddybear a scris:
mirei2012 a scris:
La unele grile tre sa ai codul in fata ca te apuca nebuneala X-(
X si Y au sustras autoturismul tatalui lor pt a se deplasa la munte, conducandu-l pe rand
a) X si Y sunt coautori
b) impacarea partilor inlatura rasp pen
c) in sarcina lui X si Y se poate retine un concurs de infractiuni
c?
autorul zice a...eu cred ca e ab...e furt de folosinta si relatia este de parinte copil...m-am ametit de-a dreptul ..
dar nu exista coautorat la furt de masina. mi-a mancat streteanu viata cu exemplul acesta
mirei2012 a scris:
Sandy daca bunul apartine faptuitorului numai in anumite conditii se retine distrugerea ...cand e bun cultural savarsita prin explozie incendiere ....inscrisul din speta era furat si apartinea faptuitorului odata intrat in posesie....daca bunul furat ar fi fost un bun cultural...bla bla aveam concurs asa avem doar furt
Mirei, parerea mea e ca atunci cand bunul consta intr un inscris sub semnatura privata ce apartine in parte faptuitorului se retine distrugere f.asimilata. Ce zici tu ramane valabil nu se contrazice cu ce zic eu.
saandyf a scris:
mirei2012 a scris:
Sandy daca bunul apartine faptuitorului numai in anumite conditii se retine distrugerea ...cand e bun cultural savarsita prin explozie incendiere ....inscrisul din speta era furat si apartinea faptuitorului odata intrat in posesie....daca bunul furat ar fi fost un bun cultural...bla bla aveam concurs asa avem doar furt
Mirei, parerea mea e ca atunci cand bunul consta intr un inscris sub semnatura privata ce apartine in parte faptuitorului se retine distrugere f.asimilata. Ce zici tu ramane valabil nu se contrazice cu ce zic eu.
Ai pierdut speta din minte...spunea ca a furat un titlu a unei creante si la distrus....odata intrat in posesia hotului e bunul lui...il distruge se retine doar furt....restu s vorbe
Ce spui tu ...e corect...dca distrug un inscris care apartine in parte si altuia si prezinta val patrimoniala e distrugere