avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Contestatia impotriva modului de aducere la indeplinire a unei masurii asiguratorii luate de JCP se judeca in sedinta publica,nu?
adi_09 a scris:

mirei2012 a scris:

Cristian...la violarea sediului...nu exista loc imprejmuit ca la domiciliu...eu nu cred ca poate fi infr

dar terenul repsectiv poate face parte din sediul persoanei juridice. Eu oricum cred ca tot violare de sediul profesional e si daca patrunde fara drept i ncurtea sediului, chiar daca ar vrea el sa scurteze drumul spre casa. Am mai discutat-o vineri, parca.
Mirei, de ce nu e corect A ?

Toata discutia se poarta asupra faptului daca curtea sediului este inclusa in sediul profesional...daca este ...avem violare de sediu si atunci e valabila si legitima aparare prezumata

Eu am considerat ca nu este inclus pentru ca nu spune in cod si loc imprejmuit...dar e posibil sa nici sa nu fi fost nevoie pentru ca e inclus

Acu daca ma gandesc ca la fabrica ai portar si treci prin curtea lor de plimbare ...nu cred ca te lasa

mirei2012 a scris:

adi_09 a scris:

mirei2012 a scris:

Cristian...la violarea sediului...nu exista loc imprejmuit ca la domiciliu...eu nu cred ca poate fi infr

dar terenul repsectiv poate face parte din sediul persoanei juridice. Eu oricum cred ca tot violare de sediul profesional e si daca patrunde fara drept i ncurtea sediului, chiar daca ar vrea el sa scurteze drumul spre casa. Am mai discutat-o vineri, parca.
Mirei, de ce nu e corect A ?

Toata discutia se poarta asupra faptului daca curtea sediului este inclusa in sediul profesional...daca este ...avem violare de sediu si atunci e valabila si legitima aparare prezumata

Eu am considerat ca nu este inclus pentru ca nu spune in cod si loc imprejmuit...dar e posibil sa nici sa nu fi fost nevoie pentru ca e inclus

Acu daca ma gandesc ca la fabrica ai portar si treci prin curtea lor de plimbare ...nu cred ca te lasa

Udroiu a aruncat-o si el in carte cu scurtarea drumului, dar nu stiu daca chiar asa vor sta lucrurile si in practica....ramane de vazut.
Sper sa nu fie genul asta de grila la examen, fiindca chiar nu stiu ce sa aleg.
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2014
adi_09, utilizator
adi_09 a scris:

cristian i a scris:

adi_09 a scris:

cristian i a scris:

pai legitima aparare prezumata tine de domiciliul pers fizice .......e mult mai important ....

De unde rezulta ?

din art 19 al 3 ca zice de ,,locuinta,,

zice de locuinta, incapere, dependinta, sau loc imprejmuit... eu inteleg din acest alineat ca nu e vorba doar de locuinta... si sediul unei persoane juridice poate avea o incapere.

loc imprejmuit tinand de aceasta ,adica de locuinta.....
e posibil ca patronul sa aiba o camera/,,garsonera,, in sediul firmei ....sa stea in ea ...dar leg ap prez dc se retine tot pe considerentul ca sta omul acolo......nu ca e firma....
Fapta de a distruge un inscris oficial

a nu va const infr de distrugere chiar daca din continutul sau rezulta anumite dr economice
b nu constituie nicio infr dac inscrisul nu se afla in posesia unei autoritati publice
c va constitui infr de distrugere daca din continutul sau rez dr economice

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)