mirei2012 a scris:
Cristian...la violarea sediului...nu exista loc imprejmuit ca la domiciliu...eu nu cred ca poate fi infr
dar terenul repsectiv poate face parte din sediul persoanei juridice. Eu oricum cred ca tot violare de sediul profesional e si daca patrunde fara drept i ncurtea sediului, chiar daca ar vrea el sa scurteze drumul spre casa. Am mai discutat-o vineri, parca.
Mirei, de ce nu e corect A ?
adi_09 a scris:
mirei2012 a scris:
Cristian...la violarea sediului...nu exista loc imprejmuit ca la domiciliu...eu nu cred ca poate fi infr
dar terenul repsectiv poate face parte din sediul persoanei juridice. Eu oricum cred ca tot violare de sediul profesional e si daca patrunde fara drept i ncurtea sediului, chiar daca ar vrea el sa scurteze drumul spre casa. Am mai discutat-o vineri, parca.
Mirei, de ce nu e corect A ?
Toata discutia se poarta asupra faptului daca curtea sediului este inclusa in sediul profesional...daca este ...avem violare de sediu si atunci e valabila si legitima aparare prezumata
Eu am considerat ca nu este inclus pentru ca nu spune in cod si loc imprejmuit...dar e posibil sa nici sa nu fi fost nevoie pentru ca e inclus
Acu daca ma gandesc ca la fabrica ai portar si treci prin curtea lor de plimbare ...nu cred ca te lasa
cristian i a scris:
adi_09 a scris:
cristian i a scris:
pai legitima aparare prezumata tine de domiciliul pers fizice .......e mult mai important ....
De unde rezulta ?
din art 19 al 3 ca zice de ,,locuinta,,
zice de locuinta, incapere, dependinta, sau loc imprejmuit... eu inteleg din acest alineat ca nu e vorba doar de locuinta... si sediul unei persoane juridice poate avea o incapere.