avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
tedddybear a scris:

supunerea la rele tratamente are varianta agravanta sau nu? sergiu bogdan zice nu. MU zice da

pai are, cea de la al 2.
Artax, multumim pt sfaturi!!

Teddy, nu stiu ce cod citeste Sergiu Bogdan, dar eu vad pedeapsa mai mare pe al. 2... :)
adi_09 a scris:

tedddybear a scris:

supunerea la rele tratamente are varianta agravanta sau nu? sergiu bogdan zice nu. MU zice da

pai are, cea de la al 2.

SB nu o vede ca pe o agravanta si ca pe o alta forma de comitere a infrac.
si inca ceva. se poate tortura cu intentie indirecta? ca una zice ca e alta, altu ca e neagra
Ice Hellene a scris:

Artax, multumim pt sfaturi!!

Teddy, nu stiu ce cod citeste Sergiu Bogdan, dar eu vad pedeapsa mai mare pe al. 2... :)

in cazul in care va ganditi sa dati ca si mine 120 de lei pe un cod comentat de SB, va sfatuiesc sa nu o faceti. o sa va faceti mintea ciulama. in plus nu explica nimic. arata doar modificari, pe care intre noi fie vorba toti le-am remarcat. el se bazeaza ca anterior i-ai citit cartea din scoarta in scoarta si acum doar vezi ce e schimbat. sau daca o cumparati luati la pachet si cartea pe vechiul cod. numai asa poate faceti ceva lumina
Ultima modificare: Marți, 19 August 2014
tedddybear, utilizator
tedddybear a scris:

adi_09 a scris:

tedddybear a scris:

pai are, cea de la al 2.

SB nu o vede ca pe o agravanta si ca pe o alta forma de comitere a infrac.
si inca ceva. se poate tortura cu intentie indirecta? ca una zice ca e alta, altu ca e neagra

eu stiu ca doar cu directa
Ultima modificare: Marți, 19 August 2014
Nicoleeta, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)