avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
-
Ultima modificare: Marți, 19 August 2014
Ice Hellene, utilizator
tedddybear a scris:

mirei2012 a scris:

- avem ped de 9 luni - amanata
- sav infr din culpa - sub supraveghere

In termenele amandurora sav infr de furt - 1 an - cu intentie - determina revocarea primelor 2 si avem pluralitate intermediara - ca nu indeplineste cond recidivei - se aplica regimul pluralitatii intermediare (reg de la concurs) intre cea de 6 luni si cea de 1 an (pt ca ped de 9 luni nu reprezinta o condamnare asta se contopeste cu rezultanta in urma revocarii)....avem 1 an si 2 luni

- fiind revocata si cea de 9 luni pentru infr cu intentie se contopeste cu 1 an si 2 luni conform art 88 si-ti rezulta 1 an si 2 luni plus 1/3 din 9

- cum s-ar zice o iei de la sfarsit la inceput.

-daca ai fi avut doar pe cea de furt (1 an) in temenul de incercare al pedepsei amanate ( 9 luni) ...atunci le contopeai conform art 88

si daca aveam la cea dea a doua cu supraveghere 1 an si 2 luni faceam recidiva intre ultimele 2 si concurs cu prima. sau cum? sau nu se poate retine decat o pluralitate?

Daca sunt indeplinite si la primul termen (cea cu suprav) si la cel de-al doilea termen (cea cu intentie) conditiile de la recidiva ...se aplica intai recidiva si apoi concursul cu prima

salutare !
pentru candidatii din Cj, am niste materiale pentru pregatire, doctrina, grile, jurisprudenta, nu stiu ce mai e actual , probabil doar cele legate de civil, daca va intereseaza trimiteti mesaj privat.
stiu ca vin tarziu cu oferta, dar acum mi-am amintit ca e concurs, se discuta la serviciu despre concurenta, am auzit ca e strans...
oricum, eu va doresc succes, nu va pierdeti in amanunte la examen, de regula intrebarile sunt clare, iar in capcane se poate cadea doar din nesiguranta, am patit-o si eu, si m-a costat puncte.
volumul e urias, poate parea coplesitor, mai tarziu veti avea sedinte de 50-60 de dosare, saptamanal, care trebuie citite, intelese, motivate, si atunci e presiune, dar nu e presiunea concursului, informatiile sunt in dosar, iar acum informatia necesara trebuie sa fie in cap
si , foarte important, mergeti odihniti la examen, eu am exeprimentat si cititul pana in ultima clipa, nu face minuni, in schimb, in anul cand am luat examenul , am dormit bine in noaptea dinainte, pe drum spre sala am savurat o cafea, si asteptam cu nerabdare sa vad intrebarile, iar cand am iesit, stiam ca e 75-77 , aveam siguranta acelor raspunsuri (au fost 76).

succes tuturor , si un dram de noroc !!! ( sau un car de noroc ?!!)

si daca aveam la cea dea a doua cu supraveghere 1 an si 2 luni faceam recidiva intre ultimele 2 si concurs cu prima. sau cum? sau nu se poate retine decat o pluralitate?

Daca sunt indeplinite si la primul termen (cea cu suprav) si la cel de-al doilea termen (cea cu intentie) conditiile de la recidiva ...se aplica intai recidiva si apoi concursul cu prima

mersi mirei. m-a lamurit IH in privat. am facut o varza si am uitat de la ce am plecat.
supunerea la rele tratamente are varianta agravanta sau nu? sergiu bogdan zice nu. MU zice da

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)