avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
:)) Nono, tu 67?
Mirei, cam asa ceva, tot pe la civil ca e usurel tare... :tooth:
La succesiuni eu am gresit-o pe aia cu bunicul, dar am facut-o bine pe aia cu impartirea cotelor. Specific mie, am facut bine ce era mai greu si am gresit la usor, vad capcane unde nu sunt. :))
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
Ice Hellene, utilizator
Hellene eu pe succesiuni am facut perfect...asta inseamna sa ai o carte scrisa bine care sa-ti spulbere toate dubiile ...bine acu nu ma disculp cand am facut greseli prostesti....de parca n-aveam capul la mine #-o
Da, eu am gresit la ordinea claselor...wtf?! :) asta e, asa a fost sa fie, ori intram toti, ori niciunul, doar tb sa fim colegi! :tooth:
Da, abia astept cartea lui Boroi, cand am invatat dupa el, am facut 23 corecte...apropo de carte buna...
Cam asa...ca avem sa ne dam de-a beri :frantic: :P
Da, bem cu Udroiu si Boroi la anul. :))
Ne mutam pe 2015 de-acum, nu? :strong:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)