dupa cat timp se prescrie o datorie la bloc.Administratorul blocului si presedintele au adunat semnaturi de la cativa proprietari si in numele asociatie a cerut regularizare a cheltuielilor pe perioada mai 2008 si iunie 2011 prin tribunal o expertiza contabila din care reiese ca fiecare proprietar avem de platim restante plus penalizari pe aceea perioada,unii cateva sute de lei bune.repet sunt cu cheltuielile la zi pe lista de restantieri lunara in dreptul numelui meu este cifra 0 lei,nu am fost instintat de nimeni pana acum din 2008 incoace ca sunt restantier.Doamna adminstr. a fost data afara in 2008 de catre presedinte iar in instanta a castigat reangajarea ,dar prese dintele de atunci nu reangajato .nu a vrut sa lucreze cu acel presedinte atunci a prostit un locatar sa se puna el presedinte si a cerut in instanta debarcarea presedintelui vechi binenteles ca a pierdut si in functie a ramas vechiul presedinte.acesta ia desfacut din nou contractul de munca pentru ca a fost urmarita penal in cateva dosare.,dupa ce presedintele pus de ea a angajato.si asa sa ajuns intr-o situatie in care blocul s-a impartit in doua.cativa plateau la ea cativa plateau la presedinte.cei care plateau la ea plateau mai mult ca cei care plateam la presedinte legal ales si repus in functie de 2 ori de instanta. Acuma prin aceasta regularizare vrea ca cei ce am platit la presedinte sa platim diferenta de cheltuieli plus penalitati pentru ca noi am platit mai putin ca ceilalti care au platit la ea in aceea perioada.dar dupa regularizarea asta de fapt cei ce au plati la ea au si ei acuma de platit ceva restante .intrebarea mea este ce putem face in acest caz mai ales ca nu am fost instintati de restantele astea din 2008 pana acum iar administratoare nici nu afisa cheltuielile in aceea perioada ci presedintele ales le afisa pe ale lui cenzurate de u.l.a.l.Administratorul de atunci este acum in prezent din nou la bloc angajat dar cu un alt presedinte si acum probabil vrea sa se razbune Ce putem face in acest caz mai ales ca a spus ca aceste restante le baga in etape in cheltuieli.putem contesta in instante acste restante,va rog dati-ne cateva sfaturi in aceasta problema.
aveti,dreptate singura solutie este la tribunal,mai ales ca aceea administratoare nu avea voie sa ,incaseze acesti bani ,avand contractul de munca suspendat de mai multe ori in aceea perioada si a introdus tot felul de cheltuieli aberante celor care a platit la ea.
asi mai avea o intrebare domnule,Marius de ce si penalizari,eu am platit totul ce era scris la cheltuieli ce sunt eu de vina acum ,mai ales ca nu am fost instiintat de restante niciodata,pana in 2013 ,aceste restante de la expertiza cum ,ma obliga sa le platesc,le poate introduce lunar in rate egale in cheltuieli asa cum a spus presedintele ,fara acordul meu ? va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
poate sa-mi spuna va rog cineva cum se poate formula o contestatie la presedinte referitor la aceasta expertiza contabila ,mai ales ca a fost pusa la fisier nedatata,numai cu numele locatarului si suma pe care o are de platit si stapilata de expertul contabil doar atat ,fara nici o alta explicatie