Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.
buna ma alatur si eu voua eu anul acesta am participat la admiterea de anul acesta si sunt putin dezamagit de felul in care au decurs lucrurile, acum vreau sa incep pregatirea pentru sesiunea de anul viitor as vrea sa ne spunem pareri si sa incercam sa ne ghidam uni pe alti
buna, si mie admiterea de anul acesta mi-a lasat un gust amar, dar vreau sa ma pun pe treaba, pentru admiterea de anul acesta eu m-am pregatit din acel pachet de 5 manuale de sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere publicate de editura nomina lex as vrea sa stiu si parerea voastra daca le considerati bune, care sunt cele mai bune manuale?
Pachetul de la nomina lex nu este tocmai stralucit, avand in vedere ca este scris de cativa avocati oarecare, dar este bun ca o sursa de informare sau completare alaturi de prof. consacrati.
La civil este indicat sa-l citesti pe Boroi, la procesual civil eu merg clar pe Mihaela Tabarca, la penal si procesual penal - Udroiu, la penal poti sa-l citesti si pe Constantin Mitrache.
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)