Madalina28 a scris:
nu stiu cam cati bani ar putea costa meditatiile. Eu de 7 ani lucrez la un biroude avocatura si nu imi trebuie nicio meditatie ci doar studiu intens. Dar decat sa le dai lor banii mai bine iti iei carti si inveti individual. Cred ca numele profesorilor il putem afla de pe site-ul INPPA pentru ca acolo am vazut ca erau trecuti niste profi. Stiu ca directorul e Traian Briciu si chiar ar fi facut baremul dupa cartea sa insa nu stiu la ce materie. E suficient un simplu search pe google si aflam tot. Eu una m-am saturat de aceste capricii cu faimoasele lor carti. Nu am de gand sa mai dau milioane pe alte carti si altele iar la urma sa constat ca poate la anul baremele se fac dupa profesorii din Cluj sau Brasov sau naiba mai stie. In fond dreptul e acelasi, important e sa ai un tratat bun care sa cuprinda fiecare tema in mod complet.
Probabil ca meditatiile cu acesti profesori ar fi destul de costisitoare. Am auzit de la o colega care facea cu un profesor de la UniBuc de suma de 200 lei/sedinta. Nu stiu daca e adevarat. Totusi nu cred ca profesorii care elaboreaza subiectele pot fi abordati pt meditatii, chiar daca le-am cunoaste numele("integritate" etc. ) :D La procedura civila baremul a fost bazat pe tratatul de proc civ scris de Briciu, Boroi, Ciobanu(carte greu de urmarit, dar cu informatiile necesare). In ceea ce priveste subiectul de la Dr Civ(Leziunea), mentiunile din cartea lui Boroi de Civil General au fost omise cu desavarsire. :D
Succes tuturor celor care se pregatesc pt 2014!