Buna ziua ,
Prietenul meu a fost arestat pentru mai multe fapte printre care coordonarea unui grup infractional iar eu sunt aderata la grup , intrebarea mea este : Ce mi se poate intampla cand voi fi majora ?
In cazul dvs. probabil ca la instanta ar trebui sa aveti avocat.
Se poate sa va fie aplicata o pedeapsa cu executare chiar daca veti fi judecata in stare de libertate si chiar daca ati fost minora la data comiterii infractiunii.
Ar putea sa va ajute avocatul si in faza de urmarire penala ca sa va obtina o amenda administrativa daca situatia ar permite insa ar trebui sa platiti avocatul si nici nu se stie daca ar reusi.
Acuzatia este grava...
In faza de judecata este exclusa aplicarea unei amenzi administrative cu aceasta acuzatie.
La instanta adica dupa cele 6 luni de arest preventiv al celorlalti inculpati?
Mai am o intrebare ... Judecata va incepe dupa cele 6 luni de arest preventiv sau mai tarziu?
Cine ti-a spus ca ai aderat la grup? Daca era asa pana acum trebuia sa fi audiata de politie sau procuror si pusa sub invinuire. Trebui sa stabilesti clar calitatea ta in aceasta cauza, calitatea juridica.
Cod penal
cateanion9
Copilul meu este acuzat de :
-adera la grup infractional organizat
-trafic de droguri de mare risc
A fost retinut pentru 29 de zile de arest preventiv in ... (vezi toată discuția)