avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost atrasa intr-un grup infractional, sunt minora ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost atrasa intr-un grup infractional, sunt minora !

Buna ziua ,
Prietenul meu a fost arestat pentru mai multe fapte printre care coordonarea unui grup infractional iar eu sunt aderata la grup , intrebarea mea este : Ce mi se poate intampla cand voi fi majora ?
Au fost 7 arestati din care 3 au iesit pe cautiune iar 1 pe control judiciar .
Exact ! Dar ma ganddesc daca eu fac peste 2 saptamani 18 ani ma poate aresta ?

Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Nu cred ca va mai aresteaza in acest moment.
Doar daca ii suparati tare ar fi posibil asa ceva.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidivist direct la arest? oltul oltul buna ziua sunt in perioada termenului de incercare..daca voi fi prins ca am comis inca o infractiune (inselaciune,prejudiciu 450 lei,un act material) ce se ... (vezi toată discuția)
Propunere de arest preventiv gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.Un amic de al meu a fost arestat preventiv 29 de zile,incepand cu data de 7 martie pt.infractiunea de trafic de moneda falsa.Setinta a fost definitiva a ... (vezi toată discuția)
Cod penal cateanion9 cateanion9 Copilul meu este acuzat de : -adera la grup infractional organizat -trafic de droguri de mare risc A fost retinut pentru 29 de zile de arest preventiv in ... (vezi toată discuția)