avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pierdut irevocabil, ce mai pot face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pierdut irevocabil, ce mai pot face?

rog daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi.in urma procesului de divort instanta a hotarat ca domiciliul celor doi copii pe care ii am sa fie la mama lor;Precizez ca pe toata perioada procesului copii au locuit la mine si mama lor nu a contribuit cu nimic la cresterea lor,mai mult le incaseaza si alocatia de stat.am pirdut pe fond si in recurs instanta a hotarat ca copii sa ste la mama ,custodie comuna si eu sa platesc pensie alimentara de la data intentari procesului.Am facut si apelul la galati in care am spus ca am copii in intretinere si am suportat toate che;ltuielile eu,ca mama lor a plecat din tara si a venit doar la apel si pleaca iar,iar instanta a respins apelul ca nefondat.hotararea irevocabila este data de doua luni ,mama lor este plecata din tara iar eu am de platit pensie ptr copii din urma si cheltuieli de judecata si copii s-ai intretin .daca imi poate cineva da un sfat cu ce as putea face va foarte multumesc 'varsta copiilor e de 8 si 9 ani si sant doar in intretinerea mea din februarie2012.
Cel mai recent răspuns: mirel45 , utilizator 21:15, 5 August 2013
as deschide un nou proces cat mai repede deoarece copii incep scoala si trebuie sa stiu ce am de facut,faptul ce e data o hotarare definitiva si anume stabilirea domiciliului copiilor la mama si i-a in loc sa aibe grija lor a plecat in strainatate si nu da doi bani pe soarta lor banuiesc ca e un motiv destul de intemeiat ptr a solicita custodie totala asupra copiilor.din pacate mama lor nu a urmarit decat sa nu dea nici un ban ptr copii si sa le incaseze banii dupa alocatie de doi ani incoa.chiar daca nu primesc pensie ptr cresterea lor mi se pare absurd ca pe langa faptul ca eu ii cresc pe cheltuiala mea totala sa-i platesc si fostei pensie ptr cresterea lor.Nu pot sa inteleg cum un judecator a putut sa dea o sentinta de genul acesta ca cel care a avut grija de copii sa si plateasca alocatie retroactv pe perioada de la care a inceput procesul.credeam ca se urmareste binele copiilor dar de fapt pentru simplu motiv ca esti barbat esti vinovat indiferent de cate probe duci in proces,mama este mama si indiferent de situatie are dreptate.As fi vrut sa alu cam cum anume trebuie sa formulez cererea ptr un nou proces deoarece in urma a aproape doi sni de tribunal si cu doi copii in spate sant in imposibilitatea de a mai angaja un avocat si as vrea sa ma reprezint singur in instanta.Credeti ca am vreo sansa?va foarte multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala de incredintare a minorului mihaoa mihaoa Buna ziua. Se poate depunde o ordonanta presedetiala de incredintare a minorului daca nu am depus inca dosarul de divort? Sotul meu a parasit domiciliul de o ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu conjugal masterflo masterflo Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o mica lamurire in urmatoarea speta: O familie cu 3 copii, mama pleaca la munca in strainatate, tatal ramane cu copii ... (vezi toată discuția)
Reducere cota pensie întreținere carolmihai carolmihai Buna ziua, am fost obligat de instanța sa achit o pensie in cota de 25% din salarul minim pe economie ptr cei 2 minori. După divorț m-am ... (vezi toată discuția)