avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda neplatita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda neplatita

am si eu o intrebare..daca poate sa raspunda cineva : am o amenda pe numele meu, luata de la jandarmerie pentru ca am intrat in alt liceu fara sa las vreun act ceva la elevul de servici. amenda e de 2500000 si nu am platit-o. ce sa va intampla daca nu o platesc in continuare?? ( amenda am luat-o pe 28 ianuarie)
amenda contraventionala nu este purtatoare de dobinzi.
termenul de prescriptie este parca de 3 ani, conform noului Cod de procedura fiscala (O.G. 92/2003).
Ma poate contrazice cineva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera adriana_ramona adriana_ramona Sotul meu a primit o amenda pentru nepurtarea centurii de siguranta 120 lei. Aceasta a venit prin posta deoarece a refuzat semnarea procesului verbal. Daca nu ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala la administratia financiara? ddinu ddinu Buna ziua, Am primit o amenda RATB pe care am neglijat sa o platesc in 15 zile de la sosirea in posta (de fapt a semnat maica-mea pentru ea, si n-am stiut ... (vezi toată discuția)
Procese verbale adrian_94 adrian_94 amenzile de circulatie trimise prin posta recomandate daca nu se semneaza pt. ridicarea scrisorilor , ce se intampla cu ele daca a trecut mai mult de 6 luni de ... (vezi toată discuția)