Am urmatoarea situatie la firma: Mi s-a propus "tacit" prin acordarea unor bani demisia si eu m-am sfatuit cu familia ca este mai avantajos pentru mine sa optez pentru partea legala, preaviz, somaj. In contractu nostru scrie ca sunt interzise discriminarile. Toti avem salariu in euro pe contract la un curs de 3.8. Timp de peste 5 ani toti am primit salariu la cursu euro actual, de exemplu luna trecuta la 4.3, iar diferenta dintre 3.8 pana la 4.3 este trecuta sub forma de bonus. Astazi,zi de salariu, eu am primit la cursul 3.8, iar ceilalti colegi la cursul 4.3.
Acest lucru prevede discriminare? Prevede un viitor preaviz/concediere?
Daca la incetarea c.i.m. mai exista zile de CO neefectuate, atunci angajatorul, conform art.146 alin.4 C.mun., are obligatia sa compenseze in bani aceste zile.
Somajul
Srb
Pentru mine este ceva neclar in legatura cu aces subiect. Daca firma pleaca/restructureaza si ni se dau salarii compensatorii din care putem trai lejer sa ... (vezi toată discuția)
Bonusuri vs salariu
EpsioloN
Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)