avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangerea poate merge mai departe fara sa fi anuntat ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangerea poate merge mai departe fara sa fi anuntat ?

o plangere depusa de X (victima) la politie ,poate merge mai departe fara ca y (faptuitorul) sau x sa mai fie sunati de sectia de politie la care a fost depusa plangerea pt a-i informa ......?!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 01:13, 17 Martie 2009
Cel mai bine este sa mergeti ambele parti la politie si sa dati o declaratie ca v-ati impacat....iar partea vatamata sa-si retraga plangerea.
Tocmai aici este problema:am fost acum 1 saptamana si ceva dar politistul care se ocupa de caz a spus ca ne va suna cand sa mergem. pana acum nimica . ar trebui sa mai trecem noi din proprie initiativa pe acolo sau sa asteptam sa fim sunati ?
Mai sunati-l. Insistati.
Va referiti sa sun la sectia de politie si sa-l caut pe politistul care se ocupa de caz pt a-l intreba cand putem merge sa retragem plangarea sau ce anume sa-l intreb ? multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Treceti din propria initiativa. Nu poate sa va dea afara....si trebuie sa va asculte si pe dumneavoastra. Pana la urma, ei sunt in slujba cetateanului (sau macar asa se zice ca ar trebui sa fie ;))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii pt lovire = anularea sanctiunii administrative? islagall islagall Daca persoana vatamata isi retrage plangerea depusa la sectia de politie ,mai exista posibilitatea sa fiu sanctionat printr-o amenda administrativa ? ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii la infractiunea de furt Flavia88 Flavia88 Am si eu o dilema. Acum 2 zile cineva mi-a furat ipad-ul in tren,eram cu mama ne intorceam dintr-o vacanta in egipt si drumul fiind lung schimband un avion, ... (vezi toată discuția)
Somata telefonic de politist pentru o presupusa amenintare LILIEMA LILIEMA Buna ziua, Astazi am fost sunata de un politist ca respectiva (presupusa amanata ) careia i-am dat telefon cu aprox. 4 luni in urma , unde i-am zis sa-mi lase ... (vezi toată discuția)