avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conversatiile pe mess sunt considerate probe?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conversatiile pe mess sunt considerate probe?

eu l-am rugat pe fostul prieten sa vina sa ma ia din italia pt ca nu aveam bani sa plec de acolo.i-am cerut pe messenger sa faca el rost si sa vina.si-a amanetat masina si nu a avut pretentii sa ii dau banii inapoi.dupa 3-4 luni nu am mai dorit sa am nici un fel de legatura cu el si drept razbunare imi cerea banii inapoi.i-am dat jumate din suma si si-a scos masina din amamnet.acum imi trimite mesaje de amenintare sa ii dau si restul de bani k nu o sa ma lase asa.eu nu am de unde sa ii dau.nu l-am obligat cu nimic,doar l-am rugat.a zis k are conversatiile scoase la imprimanta si le foloseste ca dovezi.va rog din suflet sa imi raspundeti daca sunt probe in instanta si daca sunt obligata sa ii inapoiez acesti bani in conditiile in care el a dorit sa ma ajute!multumesc!
Dupa parerea mea daca ea se apara bine el nu are sanse.
NU are dreptul la bani decat in caz de imprumut si nu pentru faptul ca a venit dupa ea.
Putea sa o ia si cu elicopterul ca tot nu conta asa cum este irelevant ce bani a cheltuit pentru ca, spera el, cu temei sau fara temei ca va fi cu ea.

El a pierdut banii.
Chiar daca va ameninta cu proces e mult prea greu sa va prinda cu ceva la proces.
Daca va ameninta ca va agreseaza comite o infractiune de santaj deoarece nu are niciun drept la restituirea acelor bani pe motiv ca trebuia sa fiti impreuna...
Eu cred ca ar fi de bun simt sa-i platiti omului banii cheltuiti pt aducerea dvs in tara. Cadouri de genul asta se fac doar intre prieteni apropiati.Daca nu sunteti impreuna si ati rupt legatura,dati-i banii inapoi ca sa fiti chit.De ce sa ramana el "prostul' ? Cred ca l-ati lasat sa inteleaga ca o sa fiti cu el, dar mai apoi i-ati dat teapa.Nu e corect!
Nu sunt avocat,nu am cunostinte juridice. DAR, din moment ce ati apelat la el pentru a va ajuta cu bani nu vi se pare corect sa-i inapoiati acea suma ? Parerea mea e ca ati incercat sa profitati.... Sa fiu in locul lui si eu m-as folosi de toate mijloacele pentru a-mi recupera suma.
SA SE TERMINE CU ESCOCHERIILE DE ORICE FEL !!!
Proba cu inscrisuri, aceste inscrisuri au semnatura electronica care arata ca datorati acei bani.Nu inteleg de ce nu puteti sa va achitati o datorie si apoi sa incheiati o relatie care nu merge? E simplu ,ati cerut un ajutor si ati primit acest ajutor, acum va sfatuiesc prietenii sa faceti plangere pentru santaj, e o gluma buna ca si cea cu imbogatirea.,actiunea in pretentii
plus cheltuieli de judecata, taxa de timbru va va face sa va onorati obligatiile. Av. CARTAS G
Daca nu ati luat bani sub forma de imprumut stati linistita NU PLATITI NIMIC asta e....alta data nu mai faceti asa. Si cu asta basta. Daca nu VA DA PACE faceti o sesizare la PARCHET pentru SANTAJ. Fiindca de la SANTAJ si pana la alte infractiuni mult mult mai grave nu e decat un pas. Si rupeti orice fel de legatura cu el si alta data sa va fie invatatura de mine.

Alte discuții în legătură

Amenintare sau santaj? raoul26 raoul26 Buna, Am nevoie de sugestiile cuiva specializat pe drept penal va rog. O persoana, pe diverse motive,imi solicita sume de bani necuvenite. Nu exista dovezi, ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de santaj AnaAnne AnaAnne Buna seara, acum 8 luni am cunoscut un barbat, in mediul virtual, care s-a dovedit in timp a fi un escroc sentimental...banuiam ca mai sunt si alte femei, dar ... (vezi toată discuția)
Excroc sentimental dolion dolion Un excroc a reusit sa dea peste cap familia mea si sa dispara cu bunuri si o masina peugeot 206. Timp de cinci ani a locuit cu noi, pe motiv ca s-a indragostit ... (vezi toată discuția)