avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relaþia bunicilor cu nepoþii în urma divorþului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relaþia bunicilor cu nepoþii în urma divorþului

În cazul divorţului în cadrul unei familii cu copii există reglementări juridice referitor la relaţia bunicilor cu nepoţii?
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 14:17, 8 August 2013
lara 12
:-/:-/
pe-ai mei i-am convins sa solicite progam de vizita.
ce-i drept, le-am cedat un week-end din programul meu. ca să dovedesc, o dată-n plus bunele intenții. sunt ferm convinsă că instanța va accepta, tocmai fiindcă nu mă interesează să pun copiii pe drum, ci să le dau ocazia sa fie cu bunicii. stiu ca-si doresc.
informațiile pe care i le-am dat bunicii de fata îs legale. femeia trebuie să știe ce drepturi are.

sigur, tu ești pe bună dreptate tristă, fiindcă ala mic ar putea fi plimbat de colo colo, uneori de dragul ambitiei stupide a adultilor.
însă eu întotdeauna am sperat că vorbesc cu oameni responsabili care vin aici să caute ajutor nu să caute tertipuri să se răzbune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor-urgent ioanagci ioanagci Buna ziua,sunt si eu noua in mica \"comunitate\" a voastra! As avea si eu nevoie de niste sfaturi sau raspunsuri,daca le pot numi asa: am o fetita de 7 ani ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare minor pentru bunici și unchi. poate fi mama obligată prin instanță să fie de acord cu acest lucru? ddo ddo Buna ziua, Într-o cerere formulata de bunicii paterni, unchii si mătușile din partea tatalui, pentru drept de vizita nepot: 1. Instanta poate obliga ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minori zitus zitus buna ziua povestea mea e cam lunga , dar incerc sa fiu cat de subiectiv se poate . am introdus actuinea de divort in 28 martie 2009, sotul meu s a mutat din ... (vezi toată discuția)