avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizia de divor? - document oficial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizia de divor? - document oficial


ba la bancă, ba la dosarul de înscriere la master, mi se tot pretinde să prezint decizia de divorț.
cum respectivul document e cât un roman și, mai mult, prezintă informații personale dintr-un episod deloc plăcut din viața mea, aș vrea să evit ca orice neavenit să-și bage nasul în rufele mele murdare.
există vreo posibilitate de a a obține un certificat de divorț, un document care să înlocuiască numita decizie?
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 17:54, 6 August 2013
De la caz la caz, sunt cazuri cand te declari necasatorit, altele cand esti divortat. Cand schimbi buletinul esti " divortat", cand dupa ce ai divortat te inregistrezi undeva unde nu esti inregistrat ca si casatorit, nu e necesar sa fi divortat, ci necasatorit. Cumperi o casa, esti necasatorit, te inregistrezi la master dupa ce ai licenta pe un alt nume.. esti divortat.
Puteti sa prezentati doar dispozitivul hotararii, mai taiati din mijlocul ei.
vă mulțumesc, doamnă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire divort pt. eliberare c.i persoana de sex m eugen82 eugen82 a auzit cineva ca mai nou unei persoane de sex masculin sa i se ceara hotarirea de divort pentru eliberarea cartii de identitate? caci starea civila ar fi ... (vezi toată discuția)
La schimbare buletin trebuie prezentat certificat de nastere copil minor gabriel_le gabriel_le Buna seara, Am fost azi sa-mi schimb cartea de indentitate... am fost surprins sa aflu ca am nevoie de certificatul de nastere al copiilor cu varsta pana in ... (vezi toată discuția)
Certificat stare civila alina81 alina81 Buna seara, As dori sa stiu daca exista un act doveditor al starii civile ( persoane casatorite sau necasatorite in cazul meu) si daca da unde se ... (vezi toată discuția)