avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Motive sistare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Motive sistare pensie alimentara

Care ar fi motivele pentru care o instanta ar putea respinge o cerere de recalculare a pensiei alimentare?
Cel mai recent răspuns: marilenabaiko , utilizator 15:16, 11 Septembrie 2013
Atunci.. sanatate si bonjour.. va plati pensie fie ca vrea sau nu vrea. Actionati in judecata, cereti recalcularea pensiei raportat la veniturile sale actuale, nu are cum sa se respinga cererea, fiind vb de o pensie stabilita cu 10 ani in urma.
Tatal a cam pierdut orice sansa de a face o astfel de actiune. E bun de plata.
Aveti dovezi ca salarul tatalui a crescut?Ati cerut un act de la angajatorul sau cu privire la salarul sau?Daca tatal are un venit de 4000 ron puteti cere 1000 ron pensie alimentara reprezentand 1/4 din venitul sau .
Dar este copilul lui, nu se pune problema. Singurul lucru de care ma temeam era ca imi va plimba copilul prin tribunal si medicina legala ca sa faca teste de paternitate, lucru care ar putea avea efecte dezastruoase asupra psihicului unui copil care chiar isi iubeste parintele.







Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
gi-jane2, moderator
Nu puneam nici noi problema ca n-ar fi, ci ca ar putea contesta recunoasterea daca nu ati fi fost casatoriti sau ar fi tagaduit paternitatea daca mai era in termne, nu poate face insa nimic. Nu veti ajunge pe la IML.

@justice, nu are cum sa ceara dansa adeverinta de la angajator ca nu-i da.

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii Flori105 Flori105 Am fost casatorit, in acea relatie a aparut si un copil pe care l-am recunoscut, ulterior (la varsta de 6 luni a copilului) am divortat de mama copilului, de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii dupa divort Gabi_35 Gabi_35 Un barbat divortat la notar care plateste pensie alimentara pentru 2 copii (ambii nascuti in timpul casatoriei) poate initia actiunea de tagada paternitatii ... (vezi toată discuția)
Actiune de tagada paternitate GRIGORE CRYSTINA GRIGORE CRYSTINA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea speta: Fostul sot a deschis un proces ce are ca obiect tagada paternitate. Copilul este ... (vezi toată discuția)