avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Motive sistare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Motive sistare pensie alimentara

Care ar fi motivele pentru care o instanta ar putea respinge o cerere de recalculare a pensiei alimentare?
Cel mai recent răspuns: marilenabaiko , utilizator 15:16, 11 Septembrie 2013
Si daca nu se prezinta nici dupa primirea invitatiei , ce se intampla ?
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2013
marilenabaiko, utilizator
Nimic, va da mediatorul un certificat si veti merge sa depuneti cererea in instanta.
Am platit 150 lei pentru invitatia pe care mediatorul a trimis-o fostului sot. Pot sa cer in instanta sa-mi dea fostul sot macar jumatate din suma ?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2013
marilenabaiko, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii Flori105 Flori105 Am fost casatorit, in acea relatie a aparut si un copil pe care l-am recunoscut, ulterior (la varsta de 6 luni a copilului) am divortat de mama copilului, de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii dupa divort Gabi_35 Gabi_35 Un barbat divortat la notar care plateste pensie alimentara pentru 2 copii (ambii nascuti in timpul casatoriei) poate initia actiunea de tagada paternitatii ... (vezi toată discuția)
Actiune de tagada paternitate GRIGORE CRYSTINA GRIGORE CRYSTINA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea speta: Fostul sot a deschis un proces ce are ca obiect tagada paternitate. Copilul este ... (vezi toată discuția)