avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... este posibil sa dau iar gres daca avocatul nu-mi cere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

este posibil sa dau iar gres daca avocatul nu-mi cere alte documente care probabil au lipsit si au dus la respingerea primei cereri ?

buna ziua . in martie am depus cerere dezbatere succesorala, in prima faza cererea a fost anulata apoi la reexaminare a fost respinsa conf art 200 alin 6. avocatul meu care v-am mai spus ca este scump in ami da explicatii a depus iarasi cerere fara a se sfatui cu mine in privinta lipsurilor din prima cerere , nici nu mi-a cerut alte documente. eu i-am spus cum m-ati invatat pe forum ca poate imi trebuie dovada de la mediator dar raspunsul a fost ca nu-l invat eu ce trebuie facut . intrebare ; este posibil sa dau iar gres daca avocatul nu-mi cere alte documente care probabil au lipsit si au dus la respingerea primei cereri ? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dovleacmihaela , utilizator 16:13, 11 August 2013
va pup si va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre testament dovleacmihaela dovleacmihaela buna dimineata tuturor. dupa defunctul frate am ramas doar eu si sotia supravietuitoare. eu am mers la un av. pt inceperea dezbaterii succesiunii. cumnata a ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de succesiune dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua. of doamne stiu ca va deranjez a nustiu cata oara dar barem dumneavoastra sa ma ajutati ca avocatul meu este scump la vorba -din stai linistita nu ma ... (vezi toată discuția)
Transfer drept de proprietate teren -se poate face prin mediere? liveomars liveomars Mama are 2 surori,sora A care este vitrega (dintr-o alta casatorie a bunicii) si sora B.Bunicii au murit acum 7 ani,ele vor sa faca actele pe pamant,iar ... (vezi toată discuția)