avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestarea preventiva - luarea masurii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestarea preventiva - luarea masurii

daca in cursul urmaririi penale parchetul ia masura de a aresta faptuitorul cum se procedeaza? trimit o citatie si ma prezint si voi fi arestat sau vin la domiciliu cu mandat de aducere sau...???
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 10:46, 15 August 2013
da,sunt fapte concurente......plangeri in jur de 3 locatii (o persoana vatamata cu prejudiciu 450 lei)...poate ca de aceea am noroc ca nu s dosare "groase"
Da, dar vedeti ca se tot aduna sume de bani si pot aparea probleme.
Daca in prezent nu mai comiteti astfel de fapte nu cred ca veti fi aretat preventiv.

Depinde si cand v-ati oprit.
Stiu ca aveti multe dosare penale si v-ati tot judecat.
cel mai bine daca "dispar" pana februarie pana intra noul cod,dupa aceea vin acasa ma impac cu persoanele si gata...impacarea inlatura raspuderea penala conform noului cod penal
Daca sunteti condamnat definitiv nu se stie daca merge asa...
Mie imi pare ca exista probleme.
Insa nici corect nu este sa va aresteze daca pe legea noua va puteti impaca...

si ce se poate intampla daca restitui sumele inainte sa primesc citatia?
deci cand ma prezint la audiere pot sa zic ca am incercat sa rezolv loc de munca in strainatate iar nu am reusit,ca au amanat plecarea din cauza vremii iar eu am restituit suma (inainte ca sa aflu ca am fost denuntat la politie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nici o pretentie = impacare puncuskaa puncuskaa intr un dosar de inselaciune partile vatamate anul trecut au fost prezent ia proces si au declarat ca au fost despagubiti integral si nu au nici o ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva - impacare oltul oltul sa presupunem ca a intrat invigoare noul cod penal...(la inselaciune impacarea inlatura raspunderea penala)..daca sa zic in data de 10 febr judecatorul emite ... (vezi toată discuția)
Cand se emite mandatul de aducere? Antonia01 Antonia01 Buna ziua, As dori daca se poate sa imi explicati care sunt situatiile in care se emite un mandat de aducere? Sa fiu mai explicita, o persoana a fost adusa ... (vezi toată discuția)