avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impartire bunuri intre concubini
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impartire bunuri intre concubini

buna ziua
am o mare dilema cum se procedeaza la impartirea bunurilor intre concubini
suntem impreuna de 9 ani si am cam facut cate ceva dar intre timp am primit o casa mosteninere prin act de donatie si o alta casa de la tata prin act vanzare cumparare are vreun drept asupra lor???
in apartamentul care stam impreuna cu cei copii ai ei din alta casatorie suntem coproprietari aici se inteleg ca avem 1/1 si nu intra si copiii la drepturi am fost la un avocat si am venit cam nedumerit
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:31, 16 August 2013
Da, asta cand va hotarati sa impartiti si daca nu va intelegeti cat sa faceti partajul la un notar, va indreptati catre instanta si atunci sunt obligat sa apelati si la mediator, chiar daca nu ajungeti la un acord, va da un certificat care atesta ca v-ati informat despre procedura si pe ala il atasati cererii pe care o depuneti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca tatal meu este divortat de mama, in urma divortului mama ... andreialo andreialo Daca tatal meu este divortat de mama, in urma divortului mama ii da procura sa poata vinde apartamentul, tatal isi cumpara o casa nu stiu sigur daca pe actele ... (vezi toată discuția)
Mostenire golanski golanski Mostenesc impreuna cu fratele meu un apartament de la parintii nostri,fratele meu este casatorit,iar acum vrea a isi cumpere o casa,vanzand apartamentul.Eu ... (vezi toată discuția)
Lmpartire de bunuri margaandreea margaandreea Buna ziua. Cand m-am casatorit cu sotul in 1980 avea un apartament cumparat si platea rate de 2ani in 1982 parintii mei au vandut casa bunicii si miau dat ... (vezi toată discuția)