avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

In cat timp, o societate de asigurari trebuie sa-ti dea un raspuns privind acceptul (ne acceptul) la plata daunelor rezultate in urma unui accident de circulatie?
Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 09:51, 17 August 2013
Din cate stiu eu in 3 luni, dar o data la 3 saptamani (maxim) ii poti suna sa vezi daca iti dau raspuns. Daca ii stresezi, poate rezolvi problema mai repede. Nu stiu de ce in Romania, pana nu ameninti, nu primesti nimic. Of!
Dle expert Cioan, eu nu am spus ca vor sa-mi inlocuiasca piesele deteriorate cu altele UZATE, ci am spus ca nu sunt originale. Ori atata timp cat masina mea nu a avut nici o zgarietura, nu pot avea pretentia schimbarii acestora cu piese originale. Ce vana am eu ca am fost lovit. Niciuna, doar ghinionul ca ma aflam la acea ora pe un DRUM CU PRIORITATE. Vinovatul sa plateasca. NU?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu, dauna accident fara victime ,rca valabil,refuz comunicare oferta de despagubire gutermsergiu gutermsergiu Buna ziua sunt pagubit,proprietar auto implicat in accident ,masina mea fiind condusa de fiul meu. Politia a intocmit PV de contraventie ,a stabilit ... (vezi toată discuția)
Reparatie pe polita rca arhitectool arhitectool Buna ziua, In urma unui accident foarte grav, masina mea (care era parcata) a fost avariata iar eu m-am prezentat a doua zi cu polita RCA a vinovatului la ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in baza politei rca tedissprest tedissprest Un autoturism al firmei a fost implicat intr-un accident din vina celuilalt participant la trafic care avea RCA valabil. S-a completat formularul amiabil si ... (vezi toată discuția)