avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizari la penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizari la penalizari

Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati,
In 2007 s-a schimbat administratorul la bloc, bloc comunist cu 100 apartamente. Eu am avut ceva restante pe care le-am achitat, dar m-am trezit cu niste penalizari pe care nu le poate explica, adica demonstra noul administrator, dar le afiseaza in permanenta. Esre vorba de 20 mil, am platit 6 mil, iar cu 14 mil apar restanta din 2008. Intretinerea o platesc la zi. Pentru luna iunie am primit penalizare 2 mil, caci zice ca ne-a penalizat RADET-ul. Penalizarea s-a aplicat numai la catva restantieri. Deci eu am primit penalizare la penalizarie fin 2007. E corect. Cum se poate institui un control financiar? Comisia de cenzori -= 0. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:08, 14 August 2013
Feceti o reclamatie la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 230 din 2007 privind penalizarile art 30 bogdanA2012 bogdanA2012 Buna seara! am o problema legata de o intretinere, este adevarat ca nu am platit o perioada de timp pt ca nu am avut cum si am ajuns la o suma de 4700 de lei, ... (vezi toată discuția)
Restante la plata intretinerii sandu.53 sandu.53 Buna ziua, Acum cateva zile ni s-a intrerupt furnizarea apei calde datorita unor restante la plata cauzate in principal de neplata de ani de zile a ... (vezi toată discuția)
Penalizari abuzive tomasso tomasso In lista de plata curenta a intretinerii unele apartamente figureaza cu restanta 0 dar cu sume cu titlu de penalizari corespunzator anilor ... (vezi toată discuția)