Buna seara. Locuiesc la curte comuna cu inca doua familii. Una dintre ele este mai ciudata, imi cheama politia pentru absolut orice. Am in chirie de la Primarie 75 mp de curte specificati in contractul de inchiriere. Astazi am turnat ciment pe toata suprafata, iar maine in mod cert va veni politia si primaria n control. Sunt sigura ca asa va fi deoarece se intampla mereu, ba Primaria, ba Politia Locala, ba Jandarmeria , ba Sanipidul. Intrebarea mea este daca aveam voie sa fac acest lucru, specific ca in contractul de inchiriere imi este precizat ca am obligatia sa mentin in conditii terenul inchiriat. Va rog, daca puteti, sa imi raspundeti cat mai repede, ca sa stiu si eu ce sa spun maine. De asemenea as avea inca o intrebare : Este adevarat ca in Codul Civil se prevede clar, ca terenul inchiriat este situat in fata proprietatii pe care o detin sau nu ? ( Vecinii sustin ca ei isi pot alege in fata casei mele cota parte care li se cuvine). Multumesc pentru raspunsuri.
(P.s. De fiecare data am scapat de amenzi datorita voua).
Partaj intre chiriasi, nu prea cred ca exista. Daca suprafata de 75 de metri e inchiriata si e INDIVIDUALIZATA (prin gard, zid, o carare...etc), vecinii nu au ce cauta pe ea. Daca se baga, aveti mijloace juridice ca sa va aparati. Dar ati zis ca e curte comuna. Explicati mai clar ce intelegeti prin curte comuna. Aveti gard intre dumneavoastra si vecinul?...In legatura cu turnarea cimentului, as merge pe interpretarea extensiva data de domnisoara/doamna avocat Mihaela 88 (asta pentru faza ca nu aveti autorizatie). Cat priveste raporturile cu locatorul (Primaria in cazul dumneavoastra), daca vrea, va poate pune la expirarea contractului sa aduceti terenul in starea in care se afla (asta pe cheltuiala dumneavoastra).
Rog lamurire posibil abuz
t
Buna ziua.Pentru inceput imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie dar am o problema si nu stiu exact unde sa o incadrez.Locuim intr-un aprtament intr-o ... (vezi toată discuția)