Nu inteleg de ce cu atata usurinta lansati ideea ca administratorul a €bagat banii in buzunar€... Adica a mers la banca, a scos banii si i-a bagat in buzunar, sau... Ma lasati?
.....................
Deci, pentru instalarea acelor echipamente pe blocul dvs., a fost necesar acordul proprietarilor si mai ales a celor de la ultimul nivel si da, este un contract incheiat intre as. prop. si firma respectiva care se obliga in principal sa va achite (de obicei o data la trei luni) o anumita suma. Aceasta suma intra in contul as. prop. si poate fi scoasa fara nici-o problema, in mod obisnuit si in conditiile legale de catre as. prop.
Mai departe observ o lipsa de interes a proprietarilor care nu-si cunosc, in acest caz drepturile. Pai ce este secret in tot ce ne-ati povestit? Contractul sau sumele pe care trebuie sa le primiti si care intregesc un fond de reparatii?
Ce sa intelegem cand afirmati ca:
luiza44 a scris:
... si ne-am dus sa-i propunem acest lucru si se tot fofileaza si nu ne da unraspuns concret plus am cerut sa vedem si noi locatarii acel contract si ne spune ca nu e treaba noastra noastra...
Degeaba va tot spunem noi pe-aici ca aveti dreptul sa stiti tot ce misca in asociatie, ca trebuie sa va adresati in scris, ca trebuie sa primiti raspuns, ca daca nu primiti acel raspuns sau nu este raspunsl asteptat, puteti merge la primarie sa raportati abuzul as. prop.
pana una alta aveti acolo un comitet ex., o comisie de cenzori, iar toate aceste sume sunt contabilizate intr-un registru, intra intr-o balanta, ce naiba... Nu mai spun, ca as. prop. are obligatia sa va informeze periodic despre sumele intrate in contul as. prop.
Sa-mi spuneti un lucru: blocul dvs. are numai o scara sau mai multe? Asociatia are un singur bloc sau mai multe? Intrebarile sunt pentru a ma clarifica si a va spune mai departe daca acele sume revin numai blocului dvs. sau intregii asociatii!