am rugamintea ptr.un raspuns ce nu l-am aflat inca, la intrebarea, daca exista modlitatea si sper sa existe, prin care sa se poata plati contributia celor 4 ani ce nu sunt luati in considerare de pe cartea de munca, deoarece firma nu mai exista ( 1994-1998)...evident ca angajatorul de atunci nu a platit...mie ca angajat mi s-a retinut din salar...dar el..nimic ,sa plateasca.
Am pe cartea de munca considerati doar 26 de ani, deoarece cei 4 ani sunt nevalidati.
Ar fi trebuit sa ies la pensie, dar nu pot ca nu am acea contributie de 30 ani(cotizare completa).
Fostul angajator, deputat pe atunci, si-a inchis firmele,s-a refugiat prin Germania, il sun si ma duce cu vorba...
Rugaminte: care este modalitatea si unde se poate plati....ma gandesc ca o solutie trebuie sa existe.
Va multumesc,
Maria
Toata aprecierea mea pentru promptitudinea cu care raspundeti.
Mi-ati oferit informatii utile.
Sper sa o rezolv, sa-mi aloc rabdare, nervi si timp, desi ( gandind prin prisma mea, ca om ce a muncit constient si responsabil ani si ani), am urat in viata sa ma lovesc de lipsa de raspundere, indiferenta,neprofesionalism...
Inca o intrebare, va rog, pensia medicala gradul 3, se ia in calcul la stagiul de cotizare?
Va multumesc si-o seara frumoasa!
Maria
Intra in calculul stagiului de cotizare pentru pensia la limita de varsta , acea perioada in care ati beneficiat de pensie de invaliditate de gradul III.