Corect!!!am si eu si nichita si petre tutea ...dar nu citind un roman....oricum multumesc de raspuns ..si am sa incerc...
Pana la urma este important sa ajungi la public cu ceva de calitate...daca se intampla asta, probabil ca nu mai conteaza suportul....
succes cu fetita! si numai ganduri bune!
av. Schwarz
~ Conținut șters la cerere ~
Eu nu ma laud cu cititul...Nu mai stiu cat timp a trecut de cand am citit ultima carte, care sa nu fie din Editura Economica, sau legislatie.Filme nu vad, TV nu, doar ma mai joc cateodata pe calculator, in schimb sa stiti, ca ma duc saptamanal la opera sau teatru, multumita sotului meu care, ma ia pe sus, ca sa zic asa...
Mai ales acum cu internetul,emisiunile tembele de la televiziuni pentru a face audienta,sa continui si cu... telenovelele:)).Deja cartile din pacate sunt pe cale de disparitie la fel si cititori:(.
am lucrat vreo 2 luni intr-o librarie si am ramas surprinsa ca inca se mai citesc carti. multe persoane vin de acasa cu o lista cu cartile pe care le doresc, de obicei sunt noi aparitii si le cumpara la recomandarea unor reviste, nu sunt neaparat de fitze, avand in vedere ca mari opere sunt acum reeditate, retiparite. mai sunt persoane care stiu exact ce doresc sau prefera un anumit gen de literatura sau un anumit autor. sunt persoane care cumpara carti drept cadouri si atunci cer opinii de la vanzatori. mai vin si parinti care doresc sa cumpere cartile lectura obligatorie pentru tineri. dintre cartile de specialitate cel mai bine merg cele automotivationale, de autoeducare, si nu va imaginati cate feluri pot exista, cele de business, marketing. in orice caz foarte important este rolul librariei, sa fie foarte bine impartit pe domenii, specialitati, caci s-ar putea ca cineva sa intre sa caute ceva anume si sa plece de acolo cu un maldar de carti pe care nici nu le avea in gand. ideea e ca intrand intr-o librarie sa iti doresti sa citesti toate cartile pe care le-ai vazut, si sa fii atras de lucruri cat mai diverse. sunt de exemplu sectiile de cultura generala unde poti sa mori incet ca nu le poti avea pe toate. ai informatii in asemenea de carti de la istorie pana la legile fizicii, de la muzica pana la felul de redactare al unui text sau al unei lucrari.
recomand vizitarea unei librarii cel putin de 2 ori pe luna. asta daca nu ajungeti intr-un mall, saptamanal:P