avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Mai citeste cineva carti?
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Mai citeste cineva carti?

Sunt curios sa aflu care este parerea voastra. Ce fel de carti mai citesc romanii? Am ramas shocat de afluenta publicului in librariile din occident. Acolo, sunt momente cand familia merge sa cumpere carti.

La noi, am observat ca se cumpara doar cartile pentru examenul de soferi, cartile de specialitate (care sunt obligatorii pentru anumite examene). S-a cumparat si Codul lui DaVinci.

In rest, doar ziare, reviste si televizor. De ce oare? Sa ne fi plictisit de hartia unor manuscrise? Sa ne doara ochii pe toti?
Imi permit sa va recomand :
Zero. Biografia unei idei periculoase

Autor: Charles Seife

Romanii isi gestioneaza si foarte prost timpul...ca de altfel multe alte domenii, din pacate...
Tocmai ce am terminat de citit "Războiul sfârşitului lumii" de Vargas Llosa, preferatul meu în materie de autori (aşa, citind printre un comercial, un muncii, mai un tratat). Nu am mai citit de mult timp ceva să simt nevoia să recomand şi celorlalţi. Llosa nu doar povesteşte, ci împărtăşeşte şi istorie, tradiţiile care s-au păstrat până în prezent, religie, politică şi e extraordinar cum pune oamenii şi sufletul lor la încercare. Pentru mine nu există autor care să mă captiveze mai tare.
ªi dacă îmi permiteţi, vă mai recomand deja mult promovata "Cu mănuşi", pentru că majoritatea profesiilor întâlnite pe aici, înseamnă multă muncă, comunicare şi interacţiune cu oamenii, întâlniri de business etc.Este un ghid de atitudine, de bună purtare, de câte reguli de bun simţ, cât şi sfaturi pentru unele situaţii cu care ne confruntăm în viaţa personală, la serviciu. Chiar dacă e mai mult pentru doamne, şi domnilor li se permite să se inspire din ea :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
ContSters67724, utilizator
Da, din pacate se cauta senzationalul, iar ceea ce era frumos s-a pierdut.
Poate cartile sunt scumpe, dar viza la biblioteca este 2,3 lei...pot fi si imprumutate cartile...sau 1 ora 2 la sala de lectura nu strica nimanui, mai ales ca acolo nu este tv si net si deci.....
Cititi...poate aduce o oarecare liniste sufleteasca...chiar si o pagina pe zi....
Lectura placuta!
carti se cumpara. nu stiu cat de mult se cumpara din librarii, dar la colectiile Jurnalul national, Adevarul, Cotidianul etc. au vandut milioane de carti. probabil ca multe din aceste carti au fost luate doar sa dea bine in biblioteca, dar pasiunea pentru carti mai palpaie, nu s-a stins. eu prefer sa cumpar carti online si daca intrebam posesorii de magazine virtuale care sunt produsele cele mai vandute, cu siguranta cartile sunt in primele locuri.

Alte discuții în legătură

John grisham Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) ... (vezi toată discuția)
Oare mai sunt sanse? ioana.achim ioana.achim Buna, numele meu este Ioana si as vrea sa va cer parerea in legatura cu ce inseamna sa scrii o carte..... de cand ma stiu scriu.... insa nu am considerat ca ... (vezi toată discuția)
Carti si iar carti Admin Admin V-au placut, v-au impresionat, v-au enervat. Tot carti sunt. Daca recenzia ta este chiar buna, o sa fie publicata ca articol in Avocatnet.ro. (vezi toată discuția)